Handelsbetingelser

Handelsbetingelser


Generelle oplysninger
Her Studio (CVR: 34862583)
Bundgårdsvej 19, 9000 Aalborg
Tlf.: 52115005
E-mail: herstudiomail@gmail.com

Nedenstående betingelser er således KUN gældende, hvis du bestiller og betaler dine varer i web-galleriet hos Her Studio- Iben Soffy.

Kundeservice
Du er velkommen til at kontakte mig på telefon, e-mail eller via sociale medier. Det bestræbes at vende tilbage på henvendelser hurtigst muligt.

Åbningstider
Webshoppen er som udgangspunkt åben 24/7. Salg er også muligt via sociale medier, telefon, e-mail, på diverse kunstudstillinger eller i atelieret i Aalborg. Der er som udgangspunkt mulighed for at afhente originale kunstværker hos mig i Aalborg efter aftale.

Levering og forsendelse
Levering inden for 1-2 uger dog oftest med afsendelse inden for 1-3 hverdage. Skriv hvis det er en hastebestilling og den prioriteres. Eventuelle henvendelser grundet forsinkelser fra fragtfirmaets side (PostNord, GLS, DAO) skal rettes mod deres kundeservice. Alle kunstværker (malerier, giclee prints, sketches) er til salg, så længe lager haves. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og lagerstyringsfejl.

Kontakt mig for pris på levering af maleri.

Priser
Alle priser er i danske kr. Originale værker er inkl. 5 % kunstnermoms. Giclee prints der ikke er limited edition kunstværker er inkl. almindelig moms. Der tages forbehold for trykfejl i de viste priser samt prisændringer.

Betaling
Betaling kan ske via Paypal på shoppen eller aftalt bankoverførsel, MobilePay eller kontant.

Returret
Fortrydelsesretten følger reglerne i Forbrugeraftaleloven. Fortrydelsesretten er derfor 14 dage, efter at du har modtaget din vare. Varen skal returneres i samme stand som da du modtog den. I tilfælde af en værdiforringelse, fratrækkes denne købsbeløbet. Du afholder selv de omkostninger, der er forbundet med returportoen. Modtagelse betyder, at du fysisk har modtaget dit maleri eller kunstværk efter enten levering fra, eller afhentning hos, post service.

Du kan ikke fortryde en specialbestilling, da dette maleri eller kunstværk netop er malet af kunsteneren til dig personligt.

Reklamationsret

Materialer til billeder og farver er af højeste kvalitet, og dit kunstværk eller dit maleri kommer til at glæde dig mange år ud i fremtiden. Der kan selvfølgelig ske fejl, og derfor giver vi naturligvis 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, men du må altid gerne kontakte os, hvis du har spørgsmål til vedligeholdelse af dit maleri eller kunstværk. Du kan få dit maleri eller kunstværk repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Vores garanti gælder for det, vi er ansvarlige for, og gælder således ikke for din eventuelle forkerte håndtering af maleriet, kunstværket eller øvrige produkter fra galleriet, eksempelvis tab, varmepåvirkning, fugt eller øvrig selvskabt skade.

 

Copyright © 2023
Vær opmærksom på at alle værker, motiver, billeder, tekst mv. er beskyttet af copyright og lov om ophavsret. Derfor er det ikke tilladt at kopiere billeder, tekster eller andet fra Her Studios, Iben Soffys hjemmeside, sociale medier, trykt materiale samt alle andre kanaler uden forudgående skriftlig tilladelse.